FX Academy’s rebranding reis met een gloednieuwe website

Klant

FX Academy

Diensten

Rebranding, webdesign & website

Ontwikkel/h4>

3 months

FX Academy’s rebranding reis met een gloednieuwe website

Diensten

Bij FX Academy hebben we niet alleen een website gemaakt, maar een hele nieuwe identiteit gecreëerd. Onze rebranding-inspanningen waren gericht op het vinden van het perfecte lettertype, de juiste kleurenpaletten en het meest aansprekende beeldgebruik dat goed aansluit bij de doelgroep van FX Academy en het product zelf.

Het process

We begonnen met een diepgaande analyse van de doelgroep en de waarden van FX Academy. Het resultaat was een uitgebreid brandbook dat niet alleen de nieuwe visuele elementen definieerde, maar ook de kernidentiteit van FX Academy vastlegde. Dit brandbook fungeerde als onze leidraad tijdens het gehele project.

FX Academy’s rebranding reis met een gloednieuwe website

Web design & development
Met het brandbook als onze gids, gingen we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe FX Academy-website. Belangrijke punten in het proces waren het plaatsen van duidelijke call-to-actions en het creeren van een aangename reis door de gehele website.

Een geoptimaliseerde ervaring
Door een doordachte combinatie van design en ontwikkeling hebben we niet alleen een nieuwe website gecreëerd, maar ook een geoptimaliseerde gebruikerservaring. De nieuwe FX Academy-identiteit weerspiegelt nu niet alleen visueel kracht, maar ook de waarden en visie van het merk.

Resultaat
De rebranding van FX Academy heeft geresulteerd in een frisse en aantrekkelijke identiteit die perfect past bij de doelgroep. De nieuwe website is niet alleen een visitekaartje maar ook een krachtig platform dat de community betrekt en de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt.

FX Academy’s rebranding reis met een gloednieuwe website

Laten we samen bouwen aan gave projecten.

Een nieuw project begint met een vrijblijvend gesprek!

Contact benjamin@minimalcode.nl

Mijn expertise inhuren of op projectbasis samenwerken.